Ballonvaart Culemborg

Een ballonvaart boven Culemborg en omgeving is echt een fantastische ervaring. Hoe gaaf is het om stad Culemborg van boven te bekijken. U ziet de prachtige Lek met daar aangrenzend Culemborg. Ook ziet u precies hoe de stad zich door de jaren heen ontwikkeld heeft.

Een ballonvaart Culemborg en omgeving houdt niet in dat u alleen Culemborg van boven kan bekijken. Als u richting het noorden kijkt, ziet u de stad Utrecht met al zijn kleinere steden omliggend. Zoals Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en de vele kleinere plaatsen. Ook kunt u Tiel, Beesd, Leerdam en ook Wijk Bij Duursteden zien vanuit de luchtballon.

En dan niet te vergeten al dat mooie landschap zoals de Betuwe en de prachtige rivieren de Lek en de Waal. Een ballonvaart Culemborg doen we vaak vanuit opstijglocaties in de buurt zoals Houten.

Een Ballonvaart Culemborg en omgeving houdt in:

  • Vaart van Circa 1 uur
  • Vervoer naar en terug van de locatie
  • Champagne ceremonie 
  • Hapjes na de vaart
  • Passagiers verzekering
  • Professionele crew
  • Foto’s van de vaart
  • Ruime en comfortabele vloot

Alle ingrediënten dus voor een prachtige ochtend of avond in Culemborg en omgeving.

 

Culemborg van boven
Ballonvaren Culemborg

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.