Ballonvaart Groene Hart

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in dit prachtige groene gebied tussen de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, midden in de Randstad. U doet dit met de luchtballon op een unieke manier. U geniet vanuit het Groene Hart van een uitzicht dat strekt van Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en Utrecht. Ook ziet u de prachtige Noordzee met zijn Deltawerken.

Wij heten u van harte welkom in onze mand voor een adembenemende ballonvaart boven het Groene Hart. Een van de grote voordelen van een ballonvaart vanuit het Groene Hart is dat alle opstijglocaties ongeveer +/- 20 Min aan te rijden zijn vanuit de grote steden (Rotterdam, Den haag, Utrecht).

Bekijk hier onze opstijglocaties

Staat uw gewenste locatie er niet bij ? Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen ook een ballonvaart organiseren vanuit een locatie naar uw keuze. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.