Ballonvaart Houten

Altijd al een keer vanuit een luchtballon Houten en omgeving willen ontdekken? Dat kan bij Balloon Experience Holland. Wij nemen u mee op het avontuur door de lucht met het fantastische uitzicht over Houten en omgeving.

Vanaf de eerste seconde dat de luchtballon opgestegen is, geniet u van het geweldige uitzicht over Houten. U ziet de Lek in de verte glinsteren in de mooie ochtend of avond zon. Ook ziet u het vee in de weilanden staan met op de achtergrond de mooie wijk Castellum en het centrum. Vanuit de luchtballon kunt u heel goed de historische gebouwen spotten tussen al de nieuwbouw. Er is dus echt geen betere manier om Houten en omgeving te ontdekken dan met de luchtballon. Kortom wat is er nu mooier dan een ballonvaart Houten en omgeving. . . . . . . . . . . . .  

Ballonvaren Houten
Vianen on air

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.