Ballonvaart IJsselstein

Een ballonvaart maken vanuit IJsselstein en omgeving is echt een bijzondere ervaring. Vanuit onze luchtballon zie je IJsselstein op een manier zoals u het nog nooit gezien heeft. U ziet op hoogte precies hoe IJsselstein zich de afgelopen eeuwen ontwikkeld heeft.

IJsselstein staat natuurlijk bekend om de prachtige vaarroutes over de Hollandse IJssel. Maar ook de prachtige binnenstad en niet te vergeten de hoogste zendmast van Nederland de Gerbrandytoren. ook wel in december de hoogste kerstboom van Nederland genoemd. 

Balloon Experience Holland biedt u ballonvaarten aan in IJsselstein en omgeving. Vaak worden deze ballonvaarten gemaakt vanuit Houten, Utrecht en Montfoort. Ook is het mogelijk om te vertrekken vanaf een boerderij of park rond IJsselstein. 

Een ballonvaart in IJsselstein en omgeving houdt in:

  • Vaart van Circa 1 uur
  • Vervoer naar en terug van de locatie
  • Champagne ceremonie 
  • Hapjes na de vaart
  • Passagiers verzekering
  • Professionele crew
  • Foto’s van de vaart
  • Ruime en comfortabele vloot

Alle ingrediënten dus voor een prachtige ochtend of avond in de omgeving van IJsselstein.

Ballonvaart IJsselstein
Ballonvaart Vianen

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.