Ballonvaart Lopik

Zoekt u de perfecte manier om Lopik en omgeving te ontdekken ? Ga met ons mee. Vanuit de luchtballon ziet u Lopik en het poldergebied zoals nooit tevoren. Wij verzorgen diverse ballonvaarten vanuit Lopik en omgeving.

Vanuit de luchtballon ziet u veel van de omgeving van Lopik. Zoals de prachtige krommingen van de rivier de Lek en de boerengebieden met de lange weteringen. Tijdens de ballonvaart kan u volop genieten van dit prachtige uitzicht.

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.