Ballonvaart Schoonhoven

Een ballonvaart maken in de omgeving van Schoonhoven is een prachtige belevenis. Hoe mooi is het om de zilverstad en haar omliggend landschap van boven te zien. 

Boven Schoonhoven zijn in het ballonvaart seizoen een hoop luchtballonnen te zien. Ook onze luchtballon is hier vaak te zien in de omgeving van Schoonhoven. Vanuit de luchtballon ziet u hoe levend de stad Schoonhoven is. U ziet de pond naar Groot-Ammers vertrekken en de Bonrepasmolen draaien. Ook het prachtige uitzicht over de polder en de rivier de Lek maken het uitzicht vanuit de luchtballon geweldig.

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.