Ballonvaart Waddinxveen

Een ballonvaart over Waddinxveen is een prachtige ervaring. Vanuit de lucht ziet u Waddinxveen op een unieke manier. Hoe gaaf is het om de Waddinxveense Hefbrug en De Brugkerk van boven te kunnen bekijken. 

Uw ballonvaart begint vanaf een bijzondere locatie in Waddinxveen zelf genaamd het Gouwe bos. Of een unieke locatie in de omgeving van Waddinxveen. U ziet natuurlijk niet alleen Waddinxveen vanuit de lucht, ook de steden in de buurt zoals: Gouda, Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Om vervolgens te landen in het Groene Hart ten zuiden van Gouda of in de buurt van Oudewater

Een ballonvaart Waddinxveen en omgeving houdt in:

  • Vaart van Circa 1 uur
  • Vervoer naar en terug van de locatie
  • Champagne ceremonie 
  • Hapjes na de vaart
  • Passagiers verzekering
  • Professionele crew
  • Foto’s van de vaart
  • Ruime en comfortabele vloot

Alle ingrediënten dus voor een prachtige ochtend of avond voor een ballonvaart Waddinxveen en omgeving.

over de Reeuwijks plassen Gouda
omgeving Alphen en waddixveen

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.