Een Magische Ballonvlucht

Ballonvaren in Zuid-Holland en Utrecht is een van de meeste unieke manieren om de provincies te ontdekken. Vanuit onze luchtballon heeft u het volledige zicht over Zuid-Holland en Utrecht. U ziet veel van zijn bezienswaardigheden. Zoals de Kinderdijk, Utrechtse Heuvelrug, Het Groene hart of de prachtige polder bij Gouda . Ook zijn de grote steden zeker te zien. Met de skyline van Rotterdam, Den Haag en Utrecht als hoogtepunt. 

Balloon Experience Holland heeft vele vaste startlocaties. Ook bij u in de buurt. Daarmee kunnen wij ballonvaarten overal in Zuid-Holland en Utrecht aanbieden. Neem voor alle startlocaties een kijkje op onze pagina Startlocaties.

Wilt u bij u thuis vanuit de achtertuin vertrekken? Dat kan. Bij een privé ballonvaart kunt u zelf uw startlocatie kiezen of zelfs vanuit uw achtertuin, mits de tuin groot genoeg is 80X80 m. 

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.