Een ballonvaart op je bucketlist ?

Wij begrijpen u volledig hoor, dat u een ballonvaart op uw bucketlist heeft staan. Wie wilt dat nou niet ? Genieten van het prachtige uitzicht over Nederland. En de ongeëvenaarde rust die u alleen op deze hoogte in een luchtballon vindt. Wij van Balloon Experience Holland regelen voor u deze prachtige en een onvergetenlijke ervaring.

Wij hebben een aantal locaties waarvandaan de luchtballon vertrekt. Staat uw gewenste locatie er niet tussen neem dan contact met ons op want wij verzorgen ballonvaarten door heel Nederland. 

Wij hebben vele verschillende ballonvaarten. Van de zon zien opkomen met een ochtendvaart. tot een Huwelijksaanzoek of een Teamuitje. Bekijk hier onder ons aanbod

  • Prive Ballonvaart 1 t/m 24 personen
  • Romantische Ballonvaart 1 t/m 4 personen
  • VIP ballonvaart de meest Luxe ballonvaart die u kunt wensen.

Of een van de andere vele ballonvaarten die wij doen. Hoe u het ook wilt wij doen altijd ons best voor een ballonvaart op maat.

Ballonvaart OE-ZZL

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.                .