Kom in Contact

Een foto van de ballon die wij gebruiken

+31642053293

U kunt ons ook Whatsappen 

info@balloonexperienceholland.nl

Westsingel 5 Oudewater

 

Veel Gestelde vragen !

Een foto van de ballon die wij gebruiken

Een luchtballon vertrekt een kwartier na zonsopgang of 2 uur voor zonsondergang

U bent van het inchecken tot aan met de eindborrel zo’n 4 uur aanwezig bij Balloon Experience Holland

Ja die zijn er zeker. U bent verplicht stevige schoenen aan te trekken. dat houdt in dat u geen slippers of schoenen met een hoge hak aantrekt. Ook raden wij aan een lange broek en voor de oudere onder ons een pet mee te nemen

Het ballonvaartseizoen is van April tot eind September. In de periode November tot Maart zijn de weilanden helaas te nat op er met de auto in te kunnen. Wij varen deze periode wel, maar alleen als het vriest. de bodem is dan hard genoeg om er overheen te rijden. In de maanden November tot Maart werken wij met een oproeplijst. 

U zult verwachten dat het koud is in de lucht. maar niets is minder waar in de ballon is het niet koud. Omdat u geen last heeft van de wind en de brander de ballon warmt houd maar ook u een beetje.

Natuurlijk mogen er mensen komen kijken. die zijn van harte welkom wel moeten deze mensen zich wel aan enkele veiligheidsvoorschriften houden.

Een van de voorschriften is er staan altijd om de ballon enkele pionnen blijf daar buiten. Onze crew zorgt voor een veilige omgeving. Volg daarom altijd de aanwijzing van onze crew op. 

Wilt u de ballon volgen dat kan. Meestal land de ballon bij een boerderij u bent dan helaas niet welkom om mee het terrein op te gaan. Aangezien wij de boer of boerin zo min mogelijk tot last willen zijn. Mocht de landeigenaar het geen probleem vinden bent u van harte welkom uiteraard.

Ja ook die zijn er helaas. U mag niet mee als u onder invloed bent van verdovende middelen. 

Ook als u lichamelijk niet in staat bent om in de mand te klimmen. Wij hebben daar wel een oplossing voor maar neemt u daar dan even contact met ons over op.

Ook moet u 1,5 uur zelfstandig op u benen kunnen staan. Mocht u dit niet kunnen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u in verwachting? Dan is het helaas niet mogelijk om een ballonvaart te maken. Heeft u al een ticket gekocht? Dan stellen we de ballonvaart kosteloos uit.

U heeft geen last van Hoogtevrees in een luchtballon. Dat komt omdat u net als met een vliegtuig geen fysiek contact maakt met de aarde. En zoals u anders als een hoog gebouw of een berg geen last heeft van hoogtevrees.