Welkom

Ooit al eens in een ballonvaart willen doen ? Dan bent u bij Balloon Experience Holland aan het juiste adres. Wij varen met onze luchtballon veel in de omgeving Zuid Holland, Utrecht en het Groene Hart. Met onze Moderne en comfortabele Luchtballon kunt u genieten van het fantastische uitzicht en alles wat ballonvaren te bieden heeft.

 

Wij voeren al onze vaarten uit via het All in principe waardoor er geen onverwachte kosten komen en u kan genieten van de ballonvaart met onze services.Wij hebben een groot aantal vaste opstijglocatie’s in de omgeving. Stijgt u liever bij u thuis uit de tuin of in de buurt op alles is mogelijk laat het ons weten.

Wij varen altijd 2 uur na Zonsopkomst of 2 uur voor Zonsondergang. dit geeft het unieke beeld dat je de wereld ziet ontwaken met een prachtige Zonsopkomst of een fantastische Zonsondergang.

Wij bieden veel mogelijkheden in services van een ballonvaart met meerdere personen tot een prachtige Prive Ballonvaart. Ook doen wij personeelsfeesten en Huwelijksaanzoeken organiseren. Staat u gewilde product er wel of niet tussen neem contact op voor de mogelijkheden.