Ballonvaart Gouda

Een ballonvaart vanuit de prachtige stad Gouda is een echte belevenis. Hoe gaaf is het om de stad Gouda van boven te bekijken. Met als hoogtepunten het stadhuis van Gouda, de Goudse Kaasmarkt en de Sint-Janskerk.

Gouda is één van de grotere steden van het Groene Hart. Een populaire stad om van boven te bekijken. Helaas is er geen opstijglocatie in Gouda meer. Gelukkig zijn er wel in de buurt voldoende opstijglocatie’s om Gouda alsnog goed van boven te kunnen bekijken. Wij doen dit vanuit Waddinxveen, Bodegraven en OudewaterVanaf de omgeving van Gouda heb je naast de bezienswaardigheden van Gouda ook een uniek zicht over het Groene Hart, het kassengebied en daarbij niet te vergeten de Reeuwijkse Plassen. Ook heb je zicht op de steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Een ballonvaart Gouda en omgeving houdt in:

  • Vaart van Circa 1 uur
  • Vervoer naar en terug van de locatie
  • Champagne ceremonie 
  • Hapjes na de vaart
  • Passagiers verzekering
  • Professionele crew
  • Foto’s van de vaart
  • Ruime en comfortabele vloot

Alle ingrediënten dus voor een prachtige ochtend of avond in de omgeving van Gouda.

over de Reeuwijks plassen Gouda
Groene hart Gouda

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.