Over ons

THE SKY IS THE LIMIT!

Hoe is Balloon Experience ontstaan?

Balloon Experience Holland biedt meer dan alleen een ballonvaart. Wij zijn ervan overtuigd dat ballonvaren een “once in a lifetime experience” is. Het begon allemaal … jaar geleden vanuit een passie voor ballonvaren, is inmiddels uitgegroeid tot een van de vooraanstaande aanbieders van ballonvaarten in het Groene Hart en de omgeving van Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Bij ons staat het bieden van een complete ervaring centraal, waar zowel veiligheid als gezelligheid een belangrijke rol spelen. Onze teamleden zetten zich in om de ervaring onvergetelijk te maken. We streven ernaar om op een professionele wijze onze passie voor ballonvaren over te brengen.

Het team

Roy van Hadelkamp

Piloot

Over Roy

Uit zijn passie voor ondernemen en ballonvaren is Roy de piloot voor een gezellige maar ook een leerzame avond. Hij weet alles precies aan te wijzen vanuit de lucht en maakt er samen met het uitzicht een onvergetelijke ervaring van.

Heidi Hoogenboom

Piloot

Over Heidi

Samen met Heidi de hoogte in. Onze vrouwelijke pilote Heidi weet de luchtballon altijd weer veilig aan de grond te brengen. In combinatie met haar ervaring, die ze al van kleins af aan heeft meegekregen, is ze vakkundig en maakt ze er een onvergetelijke ervaring van.

Crew

Teamwork

Over de crew

Zonder crew is een ballonvaart niet mogelijk! Onze ervaren crew zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, waarbij ons ervaren team zorgt dat het naast een gezellige ballonvaart ook nog eens een onvergetelijke ervaring wordt. Al onze crew leden zijn getraind volgens de EASA norm, hiermee staat de veiligheid van ieder gegarandeerd.

In het groene hart van nederland

Bekijk alles locaties waar wij vertekken en opstijgen

Wij hebben een aantal vaste opstijglocaties. Let wel op, ballonvaren is geheel weers afhankelijk, dus het kan zijn dat jouw opstijglocatie iets wijzigt. Wij zullen je daar van altijd op de hoogte stellen. Maar dit is ten alle tijden altijd in het Groene Hart.

× Heb je een vraag?