Een ballonvaart in Montfoort en omgeving is een prachtige ervaring. Er is geen betere manier om Montfoort en omgeving te bekijken dan vanuit de luchtballon. U ziet de Molen, het kasteel van Montfoort en de Ijsselpoort op een unieke en bijzondere manier. 

Ook het zicht vanuit de omgeving is prachtig. U ziet de naastgelegen steden Oudewater, Woerden en Gouda maar ook de dorpen Linschoten,  Benschop en Harmelen. Ook de prachtige rivieren De IJssel, de Lek en natuurlijk De Lange Linschoten. Balloon Experience Holland biedt u ballonvaarten aan over en rondom de schitterende stad Montfoort. En daarbij zijn wij bekend met verschillende opstijglocaties in Montfoort en omgeving. 

Een ballonvaart in Montfoort en omgeving houdt in:

  • Vaart van Circa 1 uur
  • Vervoer naar en terug van de locatie
  • Champagne ceremonie 
  • Hapjes na de vaart
  • Passagiers verzekering
  • Professionele crew
  • Foto’s van de vaart
  • Ruime en comfortabele vloot

Alle ingrediënten dus voor een prachtige ochtend of avond in de omgeving van Montfoort.

Montfoort
Ballonvaart Montfoort

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.