Ballonvaart Oudewater

Een ballonvaart vanuit Oudewater is een geweldige belevenis.  Hoe gaaf is het om het prachtige oude centrum van Oudewater van boven te zien. Met als hoogtepunten de Heksenwaag en de twee prachtige kerken Sint-Michaëlskerk en de Sint-Franciscuskerk.

Oudewater is echt de ballonnen stad van het Groene Hart omdat het zo centraal gelegen is. Midden in het Groene Hart zijn er bij goed weer altijd luchtballonnen in de buurt te vinden.  Vandaar dat het ook de thuisbasis is van Balloon Experience Holland en wij hier vele ballonvaarten vandaan organiseren. 

Vanuit Oudewater heb je het unieke zicht over het Groene Hart en zie je met voldoende zicht de schepen bij Scheveningen varen. Ook zie je hiervandaan de steden Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Vaak wordt er vanuit Oudewater opgestegen van het terrein van de Zuivelboerderij Hoogenboom maar er wordt ook gebruik gemaakt van andere opstijglocatie’s  in de omgeving van Oudewater.

Een Ballonvaart in de buurt van Oudewater houdt in:

  • Vaart van Circa 1 uur
  • Vervoer naar en terug van de locatie
  • Champagne ceremonie 
  • Hapjes na de vaart
  • Passagiers verzekering
  • Professionele crew
  • Foto’s van de vaart
  • Ruime en comfortabele vloot

Alle ingrediënten dus voor een prachtige ochtend of avond in de omgeving van Oudewater.

Ballonvlucht
Onze luchtballon in Polsbroekerdam

Lokale Ballonvaarder

Bij Balloon Experience Holland hebben wij alleen lokale piloten. Dit om uw ballonvaart een succes te maken. Wij zijn ook de enige ballonvaarders met echte Oudewaterse piloten. Zo kunnen zij u het meest vertellen over Oudewater en omgeving.

Een Ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud. 

U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.

Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat ! 

Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u. 

Ballonvaart Oudewater