Ballonvaart Zuid Holland

THE SKY IS THE LIMIT!

Ballonvaren in Utrecht

Een ballonvaart in Zuid-Holland is een prachtige belevenis. Vanuit de luchtballon ziet u een mix van polders, natuurgebieden en natuurlijk de steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met helder weer ziet u zelfs de schepen op zee varen en vliegtuigen landen op Schiphol. Kortom dit is een geweldige manier om de drukste provincie van Nederland van boven af te bekijken.
Wij verzorgen diverse ballonvaarten in Zuid-Holland vanuit vele startlocatie’s. Daarbij heeft iedere startlocatie zijn eigen charmes. Ook als u een eigen locatie heeft waar vandaan de luchtballon zou kunnen vertrekken, kan dit mogelijk gemaakt worden.
Ook echt iets typisch wat ballonvaren in Utrecht heeft tegenover de andere Provincies is de vele soorten verschillende landschappen. Zoals de duinen of de Utrechtse Heuvelrug. Maar ook de grote uitgestrekte polders. Ook de diverse steden zoals Maarssen, Hilversum, Nieuwegein, Amersfoort of in de verte Amsterdam en Rotterdam.

Een ballonvaart is een bijzondere ervaring

Een ballonvaart

Vanuit een luchtballon ontdek je Nederland op een magische manier. Je hebt echt het gevoel dat je zweeft, omdat een luchtballon net als een zeilboot op de snelheid van de wind vaart. Daarom waait het ook niet in de ballon en is het niet koud.
U zult u verwonderen over hoeveel dieren u ziet gedurende de ballonvaart. U ziet vooral veel koeien, paarden, wilde reeën en veel verschillende soorten vogels. Ook heeft u een fantastisch uitzicht over de Nederlandse waterwegen. Kortom dit is echt de manier om Nederland te ontdekken.
Ballonvaren is voor jong en oud echt een uitstapje voor u en uw gezin. Of met u collega’s, ouders of met uw geliefde. U kunt uw ballonvaart nog spectaculairder maken met een privé ballonvaart of een VIP ballonvaart. Daarmee kunnen we u extra diensten bewijzen, zoals een huwelijksaanzoek boven uw eigen omgeving. Hoe gaaf is dat !
Wij zijn erg flexibel als u een speciaal verzoek heeft of een ballonvaart op maat wil. Wij horen het graag van u.
× Heb je een vraag?