Ballonvaren Zuid-Holland

Een ballonvaart in Zuid-Holland is een prachtige belevenis. Vanuit de luchtballon ziet u een mix van polders, natuurgebieden en natuurlijk de steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met helder weer ziet u zelfs de schepen op zee varen en vliegtuigen landen op Schiphol.  Kortom dit is een geweldige manier om de drukste provincie van Nederland van boven af te bekijken.

Wij verzorgen diverse ballonvaarten in Zuid-Holland vanuit vele startlocatie’s. Daarbij heeft iedere startlocatie zijn eigen charmes.  Ook als u een eigen locatie heeft waar vandaan de luchtballon zou kunnen vertrekken, kan dit mogelijk gemaakt worden.  

Hier een aantal locaties waar vandaan wij vertrekken in Zuid-Holland.

Graag verwelkomen wij u in onze luchtballon mand.

Een ballonvaart in Zuid-Holland

Een ballonvaart in Zuid-Holland is een unieke kans om de drukste provincie van Nederland te zien. Het uitzicht over de Haven van Rotterdam, De Biesbosch of de Reeuwijkse plassen is geweldig. Ook ziet u de prachtige steden en alle waterwerken die Nederland beschermen tegen een storm op zee. 

Helaas heeft een ballonvaart in deze regio ook nadelen. Omdat Zuid-Holland aan de kust ligt, waait het er vaak hard. De kans op een ballonvaart die wordt afgelast, is dan groter dan in andere provincies. Naast het weer is er ook nog een groot vliegveld genaamd Schiphol. Deze aanvliegroutes liggen boven Zuid-Holland en Noord-Holland en daar moeten wij uiteraard rekening mee houden. 

Gelukkig is er ruimte genoeg om heerlijk te kunnen ballonvaren. Zodat u een magische ochtend of avond kan beleven die u niet snel zult vergeten. Zoals wij zeggen een ware Experience!